Få hjælp til forsikringsskader – det er vores speciale!

Er du så uheldig at få en forsikringsskade på dit hus, så fortvivl ikke. Vi hjælper dig godt og sikkert videre.

Det har vi mange års erfaring med. Vi hjælper dig også gerne med kontakten til forsikringsselskabet, så du ikke skal stå alene med det.

Vi varetager DINE interesser, og vi er UAFHÆNGIGE af forsikringsselskaberne.

Når uheldet er ude

Uanset om det er en storm-, brand- eller en pludselig vandskade, der gør skade på din bolig eller erhvervsejendom forårsager, så er det aldrig rart at få en skade på sit hus.

Det er vigtigt at få stoppet skaden hurtigst muligt, så den ikke forværres. Det kan nemlig få store konsekvenser for bygningen og for skadeserstatningen, hvis der ikke reageres hurtigt nok.

Skulle du være så uheldig, at du får en skade på dine bygninger, så hjælper vi dig sikkert videre.

Hos os er du sikker på at få den rette hjælp til udbedring af netop din skade. Vi er på din side og varetager dine rettigheder. Som kunde hos os hjælper vi dig gerne med at kommunikere med forsikringsselskabet, så du står stærkest muligt i en forhandling om den rette erstatning.

Totalløsning ved skadesudbedring

Vi er specialister i udbedring af bygningsskader af enhver slags, og herudover kan vi tilbyde dig en totalløsning, så du selv slipper for al bøvlet.

Kort sagt – vi løfter opgaven for dig og sørger for alt, lige fra akut skadeservice til slutrengøring, efter at skaden er udbedret.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Oversvømmelse
Bål og brand
Lynnedslag