Energivejledning

Når du som bolig- eller bygningsejer overvejer at renovere, er det en god idé at starte med at få energivejledning fra en uddannet energivejleder.

Energivejlederen er en håndværker, der har efteruddannet sig til at udføre og vejlede om energirigtige renoveringer, der sikrer dig bedre varmeøkonomi og komfort i din bygning. Desuden får du klar vejledning om hvilke tiltag, der bedst betaler sig – og i hvilken rækkefølge, det giver bedst mening af udføre dem.

Vores energivejleder hjælper dig med at:

 • Reducere din varmeregning
 • Øge værdien af din bolig
 • Reducere din husstands miljøbelastning
 • Få en helhedsorienteret vejledning om din energirenovering
 • Sikre dig en professionel håndværker, der udfører arbejdet rigtigt.
Tiltag der hurtigt sikrer dig en stor besparelse

De energiforbedringsprojekter, som typisk giver den største besparelse, er at:

 • Skifte til energiruder
 • Udskifte ældre døre
 • Isolere ydervægge, gulve, tag eller loft.
Håndværkerfradrag i 2021

Både energivejledning og de listede boligforbedringer er dækket af boligjobordningen – også kendt som håndværkerfradraget. I 2021 giver det dig mulighed for et fradrag for arbejdstimer på op til 25.000 kr. pr. person over 18 år i din husstand.

Når du modtager et tilbud fra Tømrermester Gorm Lynge A/S informerer vi dig om, hvordan og i hvor stort omfang du kan benytte dig af fradragsmulighederne. Du kan læse mere om håndværkerfradraget på Finansministeriets hjemmeside eller læse den komplette oversigt over fradrag på SKATs hjemmeside.

Din energivejleder er med dig hele vejen

Energivejlederen er din oplagte samarbejdspartner, hvis du er husejer. Dette gælder også, hvis du ejer eller administrerer en større bygning – for eksempel en kontorbygning, en boligblok eller en mindre industrivirksomhed.

Uddannelsen til energivejleder er støttet af Energistyrelsen og bag den står Dansk Byggeri og TEKNIQ sammen med Teknologisk Institut, Videncenter for energibesparelser i bygninger og Energitjenesten.

Du kan læse mere om uddannelsen og ordningen på Energivejlederen.dk

Kontakt os på tlf. 40 14 52 02 eller skriv til os via nedenstående formular. Så kontakter vi dig med henblik på energivejledning til dit næste renoveringsprojekt.

 

  Dit navn (skal udfyldes)

  Telefonnummer

  E-mail (skal udfyldes)

  By

  Lidt om opgaven

  De indtastede oplysninger sendes via mail til vores interne medarbejder, som bruger oplysningerne alene til din beskrevne forespørgsel.