Kvalitetshåndværk til tiden

Uanset opgavens omfang nyder vores kunder gavn af firmaets fokus på at levere kvalitetshåndværk, og vi sætter en ære i at overholde aftalerne og levere til tiden. Det gennemsyrer forretningen hos Tømrermester Gorm Lynge A/S – fra ledelse til medarbejdere – for vi ved, at forsinkelser og dårlig kvalitet medfører øgede byggeomkostninger og utilfredse kunder.

Nybyggeri og renovering – det betaler sig altid at bygge med kvalitet

Hos Tømrermester Gorm Lynge A/S sætter vi en ære i at være din faglige sparringspartner i byggeriet og sikre det optimale resultat af dine byggeprojekter.

Kvalitetssikring  Kvalitetssikring
Få mere ud af din bolig – Beliggenheden er perfekt, men 70’er huset lever ikke op til familiens boligdrømme.

Der er mange forskellige måder, at få mere ud af sin bolig. Man kan bygge til – bygge i højden – udnytte kælderen – forny køkkenet – der mange løsninger. Tømrermester Gorm Lynge A/S har mange års erfaring i at renovere, rådgive og realisere ønsker til en om- eller tilbygning.
Til større forandringer arbejder vi tæt sammen med kreative og dygtige arkitekter, der kan fremlægge de nødvendige tegninger.

Når stilarter mødes

Materialevalget er vigtigt, når forskellige stilarter og materialer skal mødes på bedste vis. Gode materialer i samspil med solidt håndværk sikrer et flot og langtidsholdbart resultat.

Ofte er det detaljen, der sætter prikken over i’et – så hvorfor ikke få prikken med, når der skal bygges til eller bygges om. Vi kommer gerne til et uforpligtende møde, hvor vi tager en snak om jeres boligplaner.