Vinduer og døre

Renovering og vedligeholdelse betaler sig

Vi har mange års erfaring med renovering og vedligeholdelse af vinduer og døre, og vi sætter en ære i at de opnår maksimal levetid.

Ofte er ældre vinduer og døre lavet i en rigtig god og solid trækvalitet, som kan holde meget længere end moderne trævinduer og -døre. Mærker i dørkarme, råd i glaslister, slidte dørtrin og lignende skavanker kan der ofte rettes op på, så vinduet eller døren kan bruges længe endnu. Vores energivejleder rådgiver naturligvis også om vinduers og døres evne for varmeisolering og giver dig en vurdering af, om der er behov for nye.

Når der skal nye vinduer, døre eller hele glaspartier til rådgiver vi gerne om valg af konstruktioner der sikrer flot arkitektur, høj indbrudssikkerhed, god varmeisolering og støjdæmpning.

Vi udfører arbejdet skånsomt mod de omkringliggende bygningsdele, så retableringen bliver så usynligt som opgaven overhovedet tillader det. Det er nemlig vigtigt for os at vores kunder ikke kun bliver glade for det installerede – men i særdeleshed det endelige resultat som en helhed.

Kontakt os på tlf. 4014 5202 eller skriv til os via nedenstående formular – så kontakter vi dig og aftaler en tid for et besøg ved dig.

 

  Dit navn (skal udfyldes)

  Telefonnummer

  E-mail (skal udfyldes)

  By

  Lidt om opgaven

  De indtastede oplysninger sendes via mail til vores interne medarbejder, som bruger oplysningerne alene til din beskrevne forespørgsel.