Fredag, den 31/3 2023 var en ganske særlig dag hos os, for her fik Emil Sørensen sit svendebrev – kronet med en fornem sølvmedalje. Så bliver det ikke bedre, og vi er både glade og stolte på hans vegne og også over at have leveret endnu en dygtig tømrer til faget.

Måske det var familiens renovering af huset derhjemme, der tændte Emils interesse for at arbejde med træ, men han var aldrig i tvivl om, at han skulle være tømrer. Det blev han med fornemt resultat. Udover den velfortjente fejring på dagen, så blev han fejret af familie og venner i weekenden.

Emil er fra dag et gået til opgaverne med stor interesse, nysgerrighed og vilje til at lære nyt. Han har udvist et stort engagement og har bidraget med nye ideer og vinkler på tingene. Han tager ansvar for opgaverne, og er udstyret med et smittende humør. Noget, der også kendetegner Emil er, at han er en god kollega, som også kunderne har sat pris på.

Nu venter en lys fremtid i træets tjeneste for Emil. For os er der nemlig ingen tvivl om, at Emil er landet på sin rette hylde. Det har været en fornøjelse at have ham på holdet, og vi ønsker ham alt det bedste på vejen.